Als u een Philips smart TV heeft bestaat er iets …

Reactie op Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV by dcp.

Als u een Philips smart TV heeft bestaat er iets gelijkaardig namelijk MediaConnect. Met MediaConnect kan u alle mediabestanden die op de PC staan afspelen op de TV. De enige voorwaarde is dat zowel de PC als de TV op het lokaal netwerk aangesloten zijn.

Als u geen smart TV heeft kan u eventueel een media player overwegen. Bestudeer zorgvuldig de mogelijkheden van het toestel alvorens dit aan te schaffen. De ene media player is de andere niet…..

Andere reacties van dcp

Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Met de rechterkant van de muis klikken op het wma bestand. Kies eigenschappen. Vervolgens kan je de bitrate (bitverwerkingssnelheid) terugvinden onder het tabblad details.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Kan het zijn dat ze niet allemaal dezelfde bitrate hebben?


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Voor zover ik weet niet. Zou wel enorm handig zijn natuurlijk… Je kan op veel toestellen wel opnemen op een externe HDD die je op de USB poort aansluit.Recente reacties van dcp

De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Bij het opstarten wordt vaak aangegeven welke toets er ingedrukt moet worden om fabrieksherstel te starten. Bij Medion is dit vaak F3 of F12.


Een browser startpagina instellen of verwijderen
Beste,

Open “Programma’s en onderdelen” via het configuratiescherm en verwijder alle verdachte software. Als voor jouw niet duidelijk is wat verdacht is mag je mij altijd een screenshot van de geïnstalleerde software bezorgen. Dan kan ik je perfect vertellen als er ongewenste software aanwezig is.
Scan daarna de computer met Malwarebytes.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Hallo Eva,

Bekijk de volgende URL. Waarschijnlijk de oplossing.
http://www.asus.com/nl/support/FAQ/1006133/

Als de laptop ooit hersteld geweest is kan het natuurlijk ook zijn dat er geen recovery partitie meer is. Je kan dit controleren door te klikken op schijfbeheer in computerbeheer. Als er geen recovery partitie aanwezig is kan je fabrieksherstel natuurlijk niet starten van de niet bestaande recovery partitie.In dat geval kan je het fabrieksherstel enkel starten van recovery media die je aangemaakt hebt vlak na de aankoop van de laptop. Dit kan een USB stick of een aantal DVD’s zijn.

Als er geen recover partitie aanwezig is en je hebt geen recovery media. En je wenst Windows 8 toch opnieuw te installeren dan zit er niet anders op dan Windows 8 te installeren met de juiste installatieschijfjes. Meer hierover
Windows 8 installeren

Met vriendelijke groeten
dcp


Een politie virus verwijderen op een Windows 7 PC
Vaak kan men door correct te reageren voorkomen dat men besmet wordt. Ik zou veiligheidshalve ook nog eens scannen met Malwarebytes. Als de PC besmet is merk je dit onmiddellijk de volgende keer dat je Windows opnieuw start.


Google Drive
“Als ik een tekstdocument, dat normaal in (mijn)Documenten is opgeslagen in Google Drive wil gebruiken, dan moet ik het eerst in de SyncMap van mijn Verkenner plaatsen,ja?”

Inderdaad u moet het document dan eerst kopiëren naar de Google Drive map. Natuurlijk is het niet de bedoeling van de Google Drive map vol te proppen met om het even wat. Maak een selectie van hetgeen je in de Google Drive map wenst te plaatsen.

“Daardoor wordt dan in feite de versie in Documenten overbodig, behalve voor de documenten die ik niet naar de Cloud wil verplaatsen. Klopt dat?”

Ja, inderdaad.