Volgens de handleiding zou Allshare geen probleem mogen zijn. http://www.handleidingzoek.nl/samsung/ue46f6320aw/handleiding Bij ondersteuning …

Reactie op Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV by dcp.

Volgens de handleiding zou Allshare geen probleem mogen zijn.
http://www.handleidingzoek.nl/samsung/ue46f6320aw/handleiding
Bij ondersteuning vind ik echter geen download link. Download Allhare gewoon op de pagina van een ander model.

Andere reacties van dcp

Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
De bestanden/mappen in het Allshare overzicht staan gewoon in een map op jouw PC. Als je met de verkenner deze map opent kan je alles eruit halen wat je niet meer wenst in het overzicht.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
De melding geeft aan dat het bestand niet afgespeeld kan worden omdat het bestandsformaat verkeerd is. Probeer de bestanden dus eerst te converteren. Videobestanden kan je converteren met Handbrake. Afbeeldingen kan je converteren met Paint.NET.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Probeer nadat Windows al een tijdje opgestart is de “gedeelde Allshare server” eens opnieuw op te starten. Dit kan je als volgt. Klik met de rechterkant van de muis op de Allshare logo onderaan rechts op het bureaublad. (naast de horloge en tussen de pictogrammen op de taakbalk). Kies vervolgens “gedeelde Allshare server opnieuw opstarten”

Ik veronderstel dat de map die je wenst te delen gewoon in “documenten” of “video’s” staat?Recente reacties van dcp

De toetsenbordindeling wijzigen van QWERTY naar AZERTY
http://decomputer.be/een-android-toetsenbord-instellen/


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Beste, ik vrees toch dat het probleem de Trust GXT 158 is. Het laatste wat je nog kan proberen is de GXT aan te sluiten op een USB-hub.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.