Go to...

Het zou kunnen dat hij te warm loopt. Als de …

Reactie op Help mijn computer start niet op by dcp.Het zou kunnen dat hij te warm loopt. Als de ventilator van de koeling niet draait valt hij vrij snel uit. Bij laptops is de videokaart ook vaak defect. Als de videodrivers geladen worden valt de laptop dan meestal uit. Vaak kan de laptop in dat geval nog in veilige modus gestart worden. Probeer de laptop dus te starten in veilige modus. Druk hiervoor F8 tijdens het opstarten.

Andere reacties van dcp

Help mijn computer start niet op
Ik zou als ik jouw was gewoon even systeemherstel gebruiken en de laptop terug zetten naar een toestand in het verleden.


Help mijn computer start niet op
Ik vrees dat het Windows register beschadigd is. U kan dit mijns inziens enkel herstellen met systeemherstel. Als systeemherstel niet lukt zal u waarschijnlijk Windows opnieuw moeten installeren.
Help mijn computer start niet op
Wat is de foutmelding die verschijnt?


Recente reacties van dcp

Telenet webmail tips en trucs
Als u naast de webmail nog een PC hebt met een e-mailprogramma dan kan dit best. Zowel bij POP als IMAP is het mogelijk van in te stellen dat mail na een bepaalde tijd moet verwijderd worden.


Ongewenste software
Geen idee. 🙂 Ik heb 7-zip verwijderd uit de lijst.


Draadloze internet problemen oplossen
In apparaatbeheer kan u controleren of de oude computer een wifi adapter heeft. Indien niet kan u een USB wifi stick gebruiken.


Telenet webmail tips en trucs
Ook als je de IMAP instellingen gebruikt kan je de mails na x aantal tijd laten verwijderen van de server Telenet. Mogelijk staat dit dus op één van jouw PC’s zo ingesteld. Alle instellingen tot in het kleinste details eens goed bekijken is dus de boodschap!


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Klik op geavanceerde energie instellingen weergeven en controleer de rest van de instellingen.