Go to...

Waarschijnlijk was het de startknop enkele seconden ingedrukt houden. …

Reactie op Help mijn laptop start niet op by dcp.

Waarschijnlijk was het de startknop enkele seconden ingedrukt houden.

Andere reacties van dcp

Help mijn laptop start niet op
Ik vrees dat de harde schijf stuk is. Gelukkig heeft u nog garantie…


Help mijn laptop start niet op
Beste, haal de batterij eens enkele minuten uit de laptop en probeer daarna opnieuw. Het RAM-geheugen daar kon je vroeger aan door aan de onderkant een klepje te verwijderen. Tegenwoordig moet je echter bijna de ganse laptop uit elkaar halen om er nog aan te kunnen….Help mijn laptop start niet op
Als Medion de garantie niet niet kan regelen gaat u naar de verkoper van het toestel. Het is immers de verkoper van het toestel die u minimum 2 jaar garantie moet geven. Als de verkoper een warenhuis is zoals bijvoorbeeld Aldi dan verandert dit niets aan de zaak. Aldi moet dan volgens de wet u die 2 jaar garantie geven.


Recente reacties van dcp

Help mijn computer start niet op
Ik vrees dat het Windows register beschadigd is. U kan dit mijns inziens enkel herstellen met systeemherstel. Als systeemherstel niet lukt zal u waarschijnlijk Windows opnieuw moeten installeren.


Telenet webmail tips en trucs
Raar….misschien heb je in het verleden een foutje aangemaakt bij het aanmaken van een regel. Controleer dit via instellingen –> e-mail regels.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
U moet de USB HD nog een drive letter toewijzen. Dit kan via schijfbeheer.


Help mijn computer start niet op
Wat is de foutmelding die verschijnt?


Telenet webmail tips en trucs
Via “mijn Telenet” kan u anti-spam uitzetten. U kan er ook voor opteren dat mogelijk spamberichten niet naar de spam folder verplaatst worden maar de vermelding [SPAM] krijgen.