Handige tips hier ivm ip adressen, nochtans wil het mij …

Reactie op IP camera niet bereikbaar via internet by Rudi d..

Handige tips hier ivm ip adressen, nochtans wil het mij niet lukken. Camera’s kan ik bereiken met laptop en smartphone via wifi (intern ip), via mobiel 3G (extern ip) wil het niet lukken. Camerapoort HTTP staat op 80, router port forwarding 80 lukt en staat open (gecontroleerd). Telenet heeft al een tijdje geleden poort 80 geopend. Camera’s staan in verbinding met quad recorder, deze kan ik pingen en beheren (webrec.cab) via intern ip in te tikken in IE. Niet in Firefox.
Via extern ip met , te pingen maar niet te beheren. Mogelijk omdat ik in eigen netwerk zit? Heb ip met :80 erna gebruikt. Recorder aangesloten op router D-Link DIR 605-L, op router alle mogelijke instellingen uitgetest. Mobiel kijk ik via iDMSS lite of EvoplusLite. Moet een kleinigheid zijn maar kijk erover. 1° gedacht blijft een router instelling. Maar de bomen en het bos 😉

Andere reacties van Rudi d.

IP camera niet bereikbaar via internet
Is ondertussen gelukt, heb de poort van de camera die ik ook gebruikte om via wifi te kijken (poort 37777) open gezet in de router en vanaf dan ook mobiel beeld!