Je moet het IP-adres van de router ingeven…niet het IP-adres …

Reactie op IP camera niet bereikbaar via internet by dcp.

Je moet het IP-adres van de router ingeven…niet het IP-adres van jouw PC. Het volgende artikel zal veel ophelderen.
http://decomputer.be/wachtwoord-wifi-achterhalen-of-instellen/
In dit artikel geven we eveneens het IP-adres van de router in in de browser.

Andere reacties van dcp

IP camera niet bereikbaar via internet
Alles hangt af van de IP camera en jouw lokaal netwerk. Als het niet nodig is van te forwarden hoef je dit niet te doen. Er is geen enkel voordeel aan verbonden. Sommige IP camera’s zijn van buitenaf niet bereikbaar als er niet ge-forward wordt. De IP camera die ik momenteel in gebruik heb is vanop een andere locatie niet bereikbaar als ik geen forwarden ingesteld heb. Ik heb dus geen keuze. Gelukkig verandert mijn IP-cam nooit van IP-adres.


IP camera niet bereikbaar via internet
Mac-adres deblokkeren –> Wat een onzin! Aangezien je niet weet hoe je dat moet aanpakken veronderstel ik dat je geen Mac adressen geblokkeerd hebt.
Scarlet –> Verbaast me niets, die willen je natuurlijk niet helpen…

Ik veronderstel dat je het artikel gelezen hebt en de instructie die bij de IP-cam zitten. Heb je toevallig een antivirusprogramma met firewall geïnstalleerd op je PC? Indien ja schakel de firewall eens tijdelijk uit. De firewall kan het probleem zijn.


IP camera niet bereikbaar via internet
Als het lampje naast de camera niet brandt dan is de camera niet in gebruik. U kan dit gemakkelijk testen.
– klik op het vergrootglas onderaan naast het startmenu
– type camera en open de camera app
– als de app de camera gebruikt zal het lampje aangaanRecente reacties van dcp

Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.