Ik denk niet dat je dit zo eenvoudig kan gaan …

Reactie op Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client by dcp.

Ik denk niet dat je dit zo eenvoudig kan gaan oplossen. Ik zou alle bestanden back-uppen als ik jouw was en overgaan tot een herinstallatie van Windows. (Fabrieksinstellingen herstellen in het geval dat het een laptop zou zijn.)

Andere reacties van dcp

Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
Controleer de harde schijf. Klik met de rechterkant van de muis op de harde schijf (of solid state) en kies eigenschappen. Ga vervolgens naar het tabblad extra en klik op controleren.


Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
In het zoekvak van Windows geeft u het commando cmd in. Het commando voor systeemherstel in een command prompt is rstrui.exe


Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
Start de computer op met het installatieschijfje van Windows. Installeer Windows niet maar kies herstellen. Via de herstelmenu’s kan u de computer terugzetten naar een punt in het verleden.


Recente reacties van dcp

De toetsenbordindeling wijzigen van QWERTY naar AZERTY
http://decomputer.be/een-android-toetsenbord-instellen/Het USB-apparaat wordt niet herkend
Beste, ik vrees toch dat het probleem de Trust GXT 158 is. Het laatste wat je nog kan proberen is de GXT aan te sluiten op een USB-hub.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.