Aan/uit knop van een Medion desktop herstellen


Als de aan/uit knop van de PC niet meer werkt denk je meestal meteen dat de PC een serieus probleem heeft. Soms is dit echter gemakkelijk op te lossen.

Details:
Medion
Model: PC MT14
Type: MED MT 746G
Windows 7

Bovenstaande Medion heeft een aan/uit knop die wel vaker een probleem heeft. Heb je zo een Medion desktop en reageert de PC totaal niet wanneer je op de aan knop duwt. Controleer dan of de aan/uit knop aan de binnenkant niet losgekomen is. Als je het zijpaneel verwijdert kan je dit gemakkelijk controleren.

Medion 746G binnenkant met een losgekomen aan/uit knop.

De Medion zonder zijn zijpaneel. De harde schijf is verwijderd voor de zichtbaarheid. Zie jij de losgekomen aan/uit knop?

Vooraan de kast zit een plastiek plaatje met daarin de aan/uit knop van de PC. Bij deze Medion komt dit plastieken plaatje vaak los. Wanneer het plaatje losgekomen is kan je de PC niet meer aanzetten door vooraan op de kast op de aan knop te drukken.

Los plaatje met daarin de aan/uit knop.

Het los plaatje met de aan/uit knop. Je kan het terug op zijn plaats klikken. Zie de pijltjes.

Gelukkig kan je dit plaatje gemakkelijk terug op zijn plaats klikken. Op de foto zie je aan de hand van de pijlen waar het plaatje moet komen vast te zitten. Als je wil voorkomen dat het plaatje nog eens los komt dan maak je het met behulp van een trekbandje vast aan de rooster die je op de foto ziet.

Steun deze website.... Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrShare on StumbleUponShare on RedditPin on Pinterest

Leave a Reply

  

  

  


3 + zeven =