IP adres router werkt niet

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Jan 1 jaar, 7 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #4000 Reactie

  Jan

  Goedenmiddag allemaal. Ik heb een netelig probleem om via mijn computer in het menu te komen van mijn router. Mijn router is een D-Link Router DSR 250 N, en het standaard IP adres van dat ding is 192.168.10.1. Gebruikersnaam; …..en Wachtwoord; …..Dit manco heeft zich in slechts een dag tijd
  gemanifesteerd. Op de oudere XP computer (die van mijn vrouw) kan ik wel probleemloos in de router komen met 192.168.10.1. Ik heb al van alles geprobeerd; Windows (8.1 x 64) opnieuw instellen, scannen met Ccleaner Professional en Malwarebytes Anti-Malware Home Premium editie 2.2.1.1043, de router resetten, het Ziggo modem resetten, maar het probleem blijft hardnekkig voort bestaan. Ik draai Windows 10.1 op mijn computer, en als security suite heb ik; ESET Internet Security 10.0.359.1.

  #4001 Reactie

  bert

  Jan,

  Het zou best kunnen dat de ESET firewall het probleem is. Schakel deze tijdelijk uit en probeer opnieuw.

  Groeten

  #4002 Reactie

  Jan

  Bedankt voor je antwoord Bert. Intussen heb ik de schuldige toch gevonden. Mijn Router is namelijk overleden. Inloggen op de andere computer lukte ook al niet meer. Alle Router lampjes gingen op het laatst om de 6 seconden aan en uit + knipperen daarna gelijk de lampjes van een aktraktie op de kermis. Toen ik mijn computer aansloot op het modem van Ziggo, en het statisch internet adres veranderde naar een automatisch adres kreeg ik meteen internet verbinding. Ik heb een nieuwe D-Link Router besteld bij Cool Blue (internet winkel), met nu geen 8 poorten maar 4 poorten (€97,- wat nu net genoeg is. De prijs van een nieuwe D-Link 8 poorten Router (toen 170 Euro) is nu over de driehonderd Euro. Bedankt Bert voor het meedenken, en computer.be dat ik hier mijn bericht mocht plaatsen. Het probleem is nu opgelost ! Groetjes allemaal van; Jan.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reageer op: IP adres router werkt niet
Mijn informatie: