Laptop

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Victor Eylenbosch 1 jaar, 4 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4147 Reactie

  Victor Eylenbosch

  Mijn laptop is in veiligheid gegaan (qwerty ipv azerty) en start niet goed meer op, ondanks automatische herstel. Ik heb dan de geavanceerde opties allemaal geprobeerd zonder resultaat.

  #4148 Reactie

  dcp
  Sleutelbeheerder

  Victor,

  Ik veronderstel dat je ook geprobeerd hebt van Windows terug te zetten naar een punt in het verleden met systeemherstel. Indien niet moet je dit zeker eens proberen.

  Als alle herstelpogingen falen zal er waarschijnlijk niet anders opzitten dan Windows opnieuw te installeren. Heb je een back-up van alles wat belangrijk is?

  dcp

  #4149 Reactie

  Victor Eylenbosch

  Alvast bedankt voor uw reactie,maar hij heeft geen internetverbinding en ik heb geprobeerd via mijn desktop met de HDMI aansluiting verbinding te maken en mijn desktop herkend hem ook niet.

  #4150 Reactie

  bert

  Victor,

  Je kan de harde schijf uit de laptop halen en deze vervolgens aansluiten aan je desktop. Een laptop harde schijf kan je immers ook in een desktop gebruiken. Op die manier kan je de gegevens kopiƫren.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Reageer op: Laptop
Mijn informatie: