Windows 10 wil niet afsluiten

Dit onderwerp bevat 4 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Maarten 1 jaar, 3 maanden geleden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #3306 Reactie

  sofieF

  Ik kan mijn Windows 10 niet meer afsluiten en dus ook niet meer opstarten. Als ik hem aan zet komt er een scherm dat hij aan het afsluiten is? Maar dat scherm blijft gewoon staan zelfs als ik enkele uren wacht. Als ik hem dan uit zet gaat hij wel uit maar als ik hem dan opnieuw wil aanzetten geeft hij opnieuw aan dat hij aan het afsluiten is???? Wat moet ik nu doen. Ik kan mijn laptop gewoon niet meer gebruiken.Windows 10 wil niet afsluiten

  • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 3 maanden geleden door  dcp.
  #3308 Reactie

  dcp
  Sleutelbeheerder

  Als je gewoon op de aanknop duwt gaat hij in slaapstand. Als je hem daarna terug aanzet komt hij gewoon uit slaapstand en gaat hij gewoon verder met wat hij bezig was. In jouw geval het afsluiten van Windows 10.

  Het is duidelijk dat wachten geen zin meer heeft. Je gaat je laptop eens echt moet uitzetten. Haal de lader van de laptop en hou de aanknop ingedrukt totdat alle lichtje uit gaan. Op deze manier gaat de laptop eens “echt” uitgezet worden. Daarna mag je hem opnieuw aanzetten.

  #3309 Reactie

  sofieF

  Dank u wel. Dat was eenvoudiger dan ik dacht. Na het opnieuw opstarten kwam er een scherm met de vermelding Windows updates worden voltooid. Ik heb dan nog een beetje moeten wachten maar nu start de laptop opnieuw op.

  #4265 Reactie

  Tommy

  Hier wil de laptop ook niet afsluiten/opnieuw opstarten. (blijft draaien op venster opnieuw opstarten). Enige wat je kunt doen is de batterij eruit maar volgende keer is dit probleem er terug. Kies je voor de computer afsluiten dan kun je hem via de knop niet terug aanzetten, enkel nadat je er eerst de batterij hebt uitgehaald. Iemand een suggestie?

  #4266 Reactie

  Maarten

  Heeft u al eens geprobeerd van de “snel start functie” uit te schakelen? Zie foto onderaan volgende artikel:

  http://decomputer.be/windows-8-afsluiten-herstarten-lukt-niet/

  Laat Windows voor de zekerheid ook eens de harde schijf controleren.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Reageer op: Windows 10 wil niet afsluiten
Mijn informatie: