Windows Live Mail steeds offline

Een probleem? Zoek naar een oplossing of vraag hulp. Forums Windows 7 Windows Live Mail steeds offline

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  dcp 2 jaren, 1 maand geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3397 Reactie

  jakke

  Als ik Windows Live Mail start krijg ik steeds de volgende foutmelding:
  Windows Live Mail Offline
  Ik klik dan op Ja en ontvang mijn e-mail. Maar als ik Live Mail sluit krijg ik opnieuw die foutmelding. Waarom kan het programma niet onthouden dat ik online wil werken. Ik heb bovenaan al op “online gaan” geklikt maar dat lost niks op. Telkens ik het programma sluit en opnieuw open krijg ik steeds opnieuw de foutmelding. Zeer irritant…Een oplossing?

  #3398 Reactie

  dcp
  Sleutelbeheerder

  Jakke,

  Dat is een gekend probleem met Windows Live Mail. Windows Live Mail en Internet Explorer zijn op een of ander manier verbonden op de achtergrond. Je lost het probleem op als volgt:
  1. Zorg dat Internet Explorer de standaard browser is, indien dit niet zo is maak je hem tijdelijk opnieuw de standaard browser. In Windows 7 klik je op start en vervolgens op standaardprogramma’s. Vervolgens klik je “Uw standaard programma’s instellen”. Klik vervolgens op Internet Explorer en “Dit programma als standaard instellen”.
  2. Als je zeker bent dat Internet Explorer als standaard ingesteld staat. Open Internet Explorer. Zet Internet Explorer via het menu offline en vervolgens opnieuw online. Surf enkele pagina’s om zeker te zijn dat IEX online staat. Sluit vervolgens IEX.
  3. Test Windows Live Mail. Het probleem moet normaal opgelost zijn.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Windows Live Mail steeds offline
Mijn informatie: