Misschien is het volgende programma een oplossing. Let wel op…zelf …

Reactie op Sluimerstand en slaapstand van Windows 10 by dcp.

Misschien is het volgende programma een oplossing. Let wel op…zelf niet getest! Let ook op dat je tijdens het downloaden of installeren geen rommel mee ge├»nstalleerd krijgt!
http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Caffeine.shtml

Andere reacties van dcp

Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Klik op geavanceerde energie instellingen weergeven en controleer de rest van de instellingen.


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Hou de aanknop van de laptop enkele seconden ingedrukt.


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Door alle drivers te updaten kan je dit probleem mogelijk oplossen. Anders kan je via energiebeheer instellen dat je computer niet in slaapstand mag gaan. Het scherm laten dimmen kan geen kwaad. Je kan via energiebeheer ook instellen dat de computer moet uitgeschakeld worden als je de laptop dicht klapt.


Recente reacties van dcp

De toetsenbordindeling wijzigen van QWERTY naar AZERTY
http://decomputer.be/een-android-toetsenbord-instellen/Het USB-apparaat wordt niet herkend
Beste, ik vrees toch dat het probleem de Trust GXT 158 is. Het laatste wat je nog kan proberen is de GXT aan te sluiten op een USB-hub.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.