Go to...

Ik weet niet welke browser u gebruikt. Ik gebruik zelf …

Reactie op Telenet webmail tips en trucs by dcp.Ik weet niet welke browser u gebruikt. Ik gebruik zelf Google Chrome en Chrome controleert de spelling.

Andere reacties van dcp

Telenet webmail tips en trucs
Als u naast de webmail nog een PC hebt met een e-mailprogramma dan kan dit best. Zowel bij POP als IMAP is het mogelijk van in te stellen dat mail na een bepaalde tijd moet verwijderd worden.


Telenet webmail tips en trucs
Ook als je de IMAP instellingen gebruikt kan je de mails na x aantal tijd laten verwijderen van de server Telenet. Mogelijk staat dit dus op één van jouw PC’s zo ingesteld. Alle instellingen tot in het kleinste details eens goed bekijken is dus de boodschap!
Telenet webmail tips en trucs
Als die e-mails niet gedownload zijn met behulp van een e-mail programma ben je ze inderdaad kwijt. Alleen Telenet kan dit nog oplossen….als ze tenminste een back-up hebben van de e-mails.


Recente reacties van dcp

Ongewenste software
Geen idee. 🙂 Ik heb 7-zip verwijderd uit de lijst.


Draadloze internet problemen oplossen
In apparaatbeheer kan u controleren of de oude computer een wifi adapter heeft. Indien niet kan u een USB wifi stick gebruiken.


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Klik op geavanceerde energie instellingen weergeven en controleer de rest van de instellingen.


Alles over Intel HD Graphics
Waarschijnlijk heb je een laptop met beide. De Radeon wordt dan enkel gebruikt wanneer je spelletjes speelt. In het catalyst control center kan je dit alles perfect instellen.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Zoek in Windows naar Acer recovery. Er staat op het toestel software waarmee je het herstel kan starten. Let op het toestel zal gewist worden. Eerst back-uppen dus!