Go to...

U moet de USB HD nog een drive letter toewijzen. …

Reactie op Het USB-apparaat wordt niet herkend by dcp.U moet de USB HD nog een drive letter toewijzen. Dit kan via schijfbeheer.

Andere reacties van dcp

Het USB-apparaat wordt niet herkend
Jef,

Dat ziet er niet goed uit. De USB-poorten zijn mogelijk te zwak. Daarmee bedoel ik dat ze onvoldoende stroom kunnen leveren voor het laten werken van USB-apparaten die wat meer stroom vereisen. Start de PC op met een Ubuntu Live CD. Installeer Ubuntu niet en kies Ubunutu proberen. Als de USB2.0 poorten in Ubuntu hetzelfde probleem hebben dan is het probleem het moederbord. Je kan dit dan alleen oplossen door het moederbord te vervangen.
Recente reacties van dcp

Ongewenste software
Geen idee. 🙂 Ik heb 7-zip verwijderd uit de lijst.


Draadloze internet problemen oplossen
In apparaatbeheer kan u controleren of de oude computer een wifi adapter heeft. Indien niet kan u een USB wifi stick gebruiken.


Telenet webmail tips en trucs
Ook als je de IMAP instellingen gebruikt kan je de mails na x aantal tijd laten verwijderen van de server Telenet. Mogelijk staat dit dus op één van jouw PC’s zo ingesteld. Alle instellingen tot in het kleinste details eens goed bekijken is dus de boodschap!


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Klik op geavanceerde energie instellingen weergeven en controleer de rest van de instellingen.


Alles over Intel HD Graphics
Waarschijnlijk heb je een laptop met beide. De Radeon wordt dan enkel gebruikt wanneer je spelletjes speelt. In het catalyst control center kan je dit alles perfect instellen.