Is dit een nieuwe installatie van Windows 10 of een …

Reactie op Help mijn computer loopt vast (freeze) by dcp.

Is dit een nieuwe installatie van Windows 10 of een upgrade naar Windows 10? Als het een nieuwe installatie is zou ik eerst de harde schijf eens testen. Als het een upgrade is had je de PC eerst beter eens grondig opgeschoond alvorens de upgrade te starten.

Andere reacties van dcp

Help mijn computer loopt vast (freeze)
Dan hebben ze de PC toch niet getest alvorens deze terug te geven? Slechte computerwinkel… Controleer de koeling van de processor en probeer eens met een andere voeding.


Recente reacties van dcp

De toetsenbordindeling wijzigen van QWERTY naar AZERTY
http://decomputer.be/een-android-toetsenbord-instellen/


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Beste, ik vrees toch dat het probleem de Trust GXT 158 is. Het laatste wat je nog kan proberen is de GXT aan te sluiten op een USB-hub.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.