Het slecht functioneren van sommige websites in Edge zijn waarschijnlijk …

Reactie op Windows 10 upgrade problemen oplossen by dcp.

Het slecht functioneren van sommige websites in Edge zijn waarschijnlijk het gevolg van de slechte internetverbinding die voortdurend wegvalt. Het probleem wordt bijna zeker veroorzaakt door de driver van de netwerkadapter. Zoek en installeer andere drivers.

Andere reacties van dcp

Windows 10 upgrade problemen oplossen
Is die Windows 10 proper geïnstalleerd of is het een geüpgraded Windows 7/8?


Windows 10 upgrade problemen oplossen
Ik vrees dat enige oplossing een propere installatie van Windows zal zijn. Heeft u een back-up van alle belangrijke bestanden die op de laptop staan?


Windows 10 upgrade problemen oplossen
Controleer of u Windows 10 nog verder kan updaten. Als er nog updates zijn installeert u deze eerst. Als het probleem daarna nog niet opgelost is gebruikt u FixWin10
http://decomputer.be/windows-10-problemen-oplossen-met-fixwin10/


Recente reacties van dcp

De toetsenbordindeling wijzigen van QWERTY naar AZERTY
http://decomputer.be/een-android-toetsenbord-instellen/Het USB-apparaat wordt niet herkend
Beste, ik vrees toch dat het probleem de Trust GXT 158 is. Het laatste wat je nog kan proberen is de GXT aan te sluiten op een USB-hub.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.