Go to...

WinZip driver updater

Winzip driver updater is momenteel een echte plaag! Veel mensen klagen dat dit programma de PC telkens opnieuw begint te scannen wanneer ze Windows starten.  Het programma beweert dan dat verschillende drivers ge-update moeten worden. Dit kan dan natuurlijk als je het programma koopt. Pure geldklopperij natuurlijk! Laat je niet beetnemen en verwijder het programma.Als je toch drivers wenst up te daten hou er dan rekening mee dat dit nooit zonder risico is! Verkeerde drivers kunnen als gevolg hebben dat Windows niet meer opstart. Denk dus 2 keer na alvorens drivers te updaten. Wil je toch drivers updaten dan kan je dit via apparaatbeheer. Gewoon met de rechterkant van de muis op het apparaat klikken en “stuurprogramma’s bijwerken kiezen”. Wens je een programma te gebruiken dan kan je SlimDriversFree gebruiken.

WinZip driver updater

WinZip driver updater scant de ganse PC telkens Windows opstart.

WinZip driver updater verwijderen

Winzip driver updater kan je gewoon via “programma’s en onderdelen” in het configuratiescherm  verwijderen.

  • ga naar het configuratiescherm van Windows
  • klik op “programma’s en onderdelen”
  • zoek in de lijst naar Winzip driver updater
  • klik er met de rechterkant van de muis op en kies verwijderen
WinZip driver updater verwijderen

WinZip driver updater is een echte plaag momenteel. Gelukkig kan je dit irritant programma gemakkelijk verwijderen.Over dcp

Dcp is een Industrieel Ingenieur die sinds 2002 computers herstelt. Naast het herstellen van computers is deze website een van zijn grote hobby's.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *