Advanced System Protector van Systweak

Advanced System Protector is een programma van Systweak. Dit programma wordt vaak mee geïnstalleerd tijdens het downloaden en installeren van freeware en shareware. Vaak komt dit door de onoplettendheid van de downloader. Dit programma wordt dus meestal ongewenst geïnstalleerd.

Advanced System Protector
Advanced System Protector kan je volgens ons maar beter verwijderen.

Advanced System Protector scant de computer op zoek naar problemen. De problemen die het programma vindt zijn vaak onbetrouwbaar en mogelijk vals. Bovendien scant het programma de PC telkens opnieuw bij het opstarten van Windows. Dit is zeer irritant. Het programma kan ook op willekeurige momenten opnieuw opduiken voor het uitvoeren van een scan. Dit komt omdat het programma bij installatie hiervoor een taak toevoegt in Windows taakplanner.

Gelukkig is dit programma gemakkelijk te verwijderen. Je kan Advanced System Protector verwijderen net zoals elk ander programma in Windows. Ga naar het configuratiescherm en open “Programma’s en onderdelen”. Klik op Advanced System Protector en kies verwijderen.
Advanced System Protector wordt vaak geïnstalleerd samen met andere ongewenste software. Controleer dus ook of er op de PC geen andere niet gewenste software geïnstalleerd werd.

Nieuwsgierig naar meer? We hebben nog een artikels die u mogelijk interessant vindt!

Neem een kijkje op de frontpagina....

Door hier onderaan te reageren op het artikel steunt u ons.

Dank u wel

Plaats een reactie