CD’s en DVD’s recoveren met CD Recovery ToolBox

CD’s en DVD’s hebben een beperkte levensduur. Bovendien zijn ze gevoelig voor krassen, vlekken en andere onzuiverheden. Soms helpt het niet van het schijfje te reinigen. Het schijfje is slecht leesbaar, zelfs op een andere PC. Als de data op het schijfje zeer belangrijk is dan kan je proberen om een deel van de data te recupereren met behulp van een programma. CD Recovery ToolBox is zo een programma.

Met CD Recovery ToolBox kan je zo veel mogelijk van de data recupereren. Het programma scant het ganse schijfje en probeert zo veel mogelijk data te recupereren. De hoeveelheid data die kan gerecupereerd worden hangt af van de graad van beschadiging of slijtage van het schijfje. In elk geval zorgt het programma ervoor dat alles wat gerecupereerd kan worden ook effectief gerecupereerd wordt. Het programma is geschikt voor CD’s/DVD’s/ HD DVD’s en Blu-Ray schijfjes.

CD Recovery ToolBox
Met CD Recovery ToolBox recupereer je zo veel mogelijk data van elk schijfje.

Het programma is heel gemakkelijk te gebruiken. Je selecteert de schijf die je wenst te recoveren en het programma scant het schijfje. Na de scan kan je selecteren welke data je wenst te recupereren. Alle gerecupereerde data wordt gekopieerd naar een map op de harde schijf. CD Recovery ToolBox kan je gratis downloaden en installeren via de volgende locatie:

http://www.oemailrecovery.com/cd_recovery.html

Plaats een reactie