Hallo Eva, Bekijk de volgende URL. Waarschijnlijk de oplossing. http://www.asus.com/nl/support/FAQ/1006133/ Als de laptop …

Reactie op De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop by dcp.

Hallo Eva,

Bekijk de volgende URL. Waarschijnlijk de oplossing.
http://www.asus.com/nl/support/FAQ/1006133/

Als de laptop ooit hersteld geweest is kan het natuurlijk ook zijn dat er geen recovery partitie meer is. Je kan dit controleren door te klikken op schijfbeheer in computerbeheer. Als er geen recovery partitie aanwezig is kan je fabrieksherstel natuurlijk niet starten van de niet bestaande recovery partitie.In dat geval kan je het fabrieksherstel enkel starten van recovery media die je aangemaakt hebt vlak na de aankoop van de laptop. Dit kan een USB stick of een aantal DVD’s zijn.

Als er geen recover partitie aanwezig is en je hebt geen recovery media. En je wenst Windows 8 toch opnieuw te installeren dan zit er niet anders op dan Windows 8 te installeren met de juiste installatieschijfjes. Meer hierover
Windows 8 installeren

Met vriendelijke groeten
dcp


Andere reacties van dcp

De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Bij het opstarten wordt vaak aangegeven welke toets er ingedrukt moet worden om fabrieksherstel te starten. Bij Medion is dit vaak F3 of F12.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Welk merk van laptop heb je?


Recente reacties van dcp

Een browser startpagina instellen of verwijderen
Beste,

Open “Programma’s en onderdelen” via het configuratiescherm en verwijder alle verdachte software. Als voor jouw niet duidelijk is wat verdacht is mag je mij altijd een screenshot van de ge├»nstalleerde software bezorgen. Dan kan ik je perfect vertellen als er ongewenste software aanwezig is.
Scan daarna de computer met Malwarebytes.


Een politie virus verwijderen op een Windows 7 PC
Vaak kan men door correct te reageren voorkomen dat men besmet wordt. Ik zou veiligheidshalve ook nog eens scannen met Malwarebytes. Als de PC besmet is merk je dit onmiddellijk de volgende keer dat je Windows opnieuw start.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Met de rechterkant van de muis klikken op het wma bestand. Kies eigenschappen. Vervolgens kan je de bitrate (bitverwerkingssnelheid) terugvinden onder het tabblad details.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Kan het zijn dat ze niet allemaal dezelfde bitrate hebben?


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Voor zover ik weet niet. Zou wel enorm handig zijn natuurlijk… Je kan op veel toestellen wel opnemen op een externe HDD die je op de USB poort aansluit.