Fixit probleemoplossers

Deze pagina bevat een grote verzameling van automatische probleemoplossers. Een probleemoplosser is een klein programma van Microsoft voor het automatisch oplossen van een specifiek probleem. Gebruik een probleemoplosser enkel en alleen als u daadwerkelijk een probleem heeft! Lees aandachtig de probleemomschrijving en controleer dat de fix geschikt is voor jouw besturingssysteem.

Windows 10 probleemoplossers

 

naar pagina Voor het oplossen van problemen met apps uit de Windows 10 store. Apps die niet starten, foutmeldingen, vastlopen, niet reageren van apps. De probleemoplosser kan het probleem meestal oplossen.

 

naar pagina Voor het oplossen van alle problemen met printers in Windows 10. Printers die niet printen, printers die niet gevonden kunnen worden. Printers die niet als standaard ingesteld staan. Verkeerde printerinstellingen.

 

naar pagina Voor het oplossen van problemen met de Windows 10 app store. De Windows store werkt niet, de app store werkt niet, het niet kunnen openen van de store, geen apps kunnen downloaden, geen apps kunnen installeren.

 

naar pagina Voor het oplossen van alle problemen met het afspelen en opnemen van geluid in Windows 10. Geluidsapparaat controleren, standaard apparaat instellen, geluidsaanpassingen controleren.

 

naar pagina Voor het oplossen van problemen met het updaten van Windows 10. Herstart eerst Windows en probeer eerst gewoon opnieuw te updaten alvorens deze probleemoplosser te starten.

 

naar pagina Voor het oplossen van problemen met Onedrive in Windows 10. Onedrive wordt niet weergegeven, probleem met toegang tot Onedrive, ontbreken van bestanden of mappen op uw PC.

 

naar pagina Voor het verbergen of opnieuw zichtbaar maken van updates in Windows 10. Handig als een specifiek update niet compatibel is met jouw computer. Je kan op deze manier voorkomen dat Windows deze update automatisch installeert.

Windows 7 probleemoplossers

naar pagina Voor het oplossen van de foutmelding “0x80070057” tijdens het back-uppen met Windows Backup.

 

Windows Vista probleemoplossers

naar pagina Voor het oplossen van problemen met de muis, touchpad of toetsenbord in Windows Vista. Controleert de detectie en de instellingen van de verschillende apparaten.

 

Windows XP probleemoplossers

naar pagina Voor het oplossen van problemen met de muis, touchpad of toetsenbord in Windows XP. Controleert de detectie en de instellingen van de verschillende apparaten.