Je zou eventueel kunnen proberen de updates die klaar staan …

Reactie op Fout bij configureren van Windows updates by dcp.

Je zou eventueel kunnen proberen de updates die klaar staan te wissen. Dit kan je door de inhoud van de map Windows\SoftwareDistribution te wissen. Hopelijk kan Windows bij het opstarten dan geen updates meer installeren en ongedaan maken. De inhoud van deze map kan je op verschillende manieren wissen. Vanuit een DOS venster of door het opstarten van een Ubuntu CD (zonder Ubuntu te installeren natuurlijk).

Andere reacties van dcp

Fout bij configureren van Windows updates
Ik zou Windows 8 nog eens een kans geven. En als je toch beslist van met Windows 7 te werken dan zou ik het updaten gewoon uitschakelen. Het updaten van Windows 7 gaat tegenwoordig ronduit slecht. Misschien een strategie van Microsoft?


Fout bij configureren van Windows updates
Meestal gebruik ik dan een externe DVD-writer op USB. Kost ongeveer 29 euro.


Fout bij configureren van Windows updates
Als je herstellen kiest en NIET installeren dan ben je geen foto’s kwijt. Ik moet toegeven dat veel leken de fout maken en toch installeren met als gevolg dat ze inderdaad hun foto’s kwijt zijn daarna.


Recente reacties van dcp

Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.