Ik vermoed dat het toetsenbord verkeerd staat ingesteld. …

Reactie op Informatie by dcp.

Ik vermoed dat het toetsenbord verkeerd staat ingesteld.

Andere reacties van dcp

Informatie
Op de website van Medion kan je de BIOS downloaden. Mogelijk zitten er bij de download instructies. Let op als je dit verkeerd uitvoert kan je de laptop onbruikbaar maken.
http://www.medion.com/be/nl/service/start/


Informatie
Welke browser gebruikt u? Scan de PC met Malwarebytes en zet de browser terug op zijn standaard instellingen.


Informatie
Ik hoop voor jouw dat de PC een desktop is. In dat geval vervang je de videokaart door een ander model. Als de PC geen aparte videokaart heeft stel ik voor dat je de PC upgrade met een apart videokaartje.


Recente reacties van dcp

Help mijn laptop start niet op
Weet niet welke versie van Windows je gebruikt maar ik zou een systeemherstel uitvoeren.


Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx