Beste Mayke, Dat is omdat u op uw computer Windows 8 …

Reactie op Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client by dcp.

Beste Mayke,

Dat is omdat u op uw computer Windows 8 of Windows 10 heeft terwijl Jackj Windows 7 of ouder heeft. Vanaf Windows 8 en hoger kan u opstartitems niet meer uitschakelen via systeemconfiguratie. Opstartitems kan u wel in en uitschakelen via taakbeheer. Ga hiervoor in taakbeheer naar het tabblad “opstarten”. Klik op een item en klik vervolgens op uitschakelen.
Ik heb de methode van Jackj nog niet kunnen testen. Ik raad je in elk geval aan van de harde schijf eens goed te testen.

Andere reacties van dcp

Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
Controleer de harde schijf. Klik met de rechterkant van de muis op de harde schijf (of solid state) en kies eigenschappen. Ga vervolgens naar het tabblad extra en klik op controleren.


Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
In het zoekvak van Windows geeft u het commando cmd in. Het commando voor systeemherstel in een command prompt is rstrui.exe


Kan geen verbinding maken met de Service Group Policy Client
Start de computer op met het installatieschijfje van Windows. Installeer Windows niet maar kies herstellen. Via de herstelmenu’s kan u de computer terugzetten naar een punt in het verleden.Recente reacties van dcp

Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.