Malwarebytes totaalbescherming

Malwarebytes is beveiligingssoftware die is ontworpen om gebruikers te beschermen tegen allerlei bedreigingen zoals malware, Trojaanse paarden, spyware, wormen en virussen. Malwarebytes heeft al jaren een uitstekende reputatie en is dus zeker te overwegen.

Malwarebytes

Is er een gratis versie van Malwarebytes?

Ja, er is een gratis versie die je gewoon kan downloaden van de website van Malwarebytes. Let wel op de gratis kan je alleen gebruiken om zelf een scan te starten. De gratis versie is geen realtime scanner in tegenstelling tot de premium versie.


Hoe lang duurt Malwarebytes gratis?

De gratis versie kan je in principe zo lang gebruiken als je zelf wilt tenzij Malwarebytes natuurlijk zou beslissen van niet langer een gratis versie aan te bieden.


Hoe krijg ik de volledige versie van Malwarebytes gratis?

De volledige versie is enkel te verkrijgen mits betaling. Raadpleeg de Malwarbytes website voor de huidige aanbiedingen.


Is Malwarebytes levenslang gratis?

Levenslang zolang Malwarebytes ervoor kiest een gratis versie aan te bieden.


Heb ik Malwarebytes nodig met Windows 10?

Als u Windows 10 gebruikt, hebt u al een antivirus- en antimalware programma namelijk Windows Defender. Dus eigenlijk niet. Maar een extra controle met Malwarebytes is zeker wel een aanrader.


Wat is het verschil tussen Malwarebytes gratis en Malwarebytes premium?

De premiumversie biedt realtime bescherming. Een scan met de gratis versie moet je zelf starten. Op een computer met veel bestanden is realtime bescherming veel interessanter aangezien een manuele scan veel tijd in beslag neemt.


Wat gebeurt er als de gratis proefperiode van Malwarebytes afloopt?

Als de gratis proefperiode van de premiumversie afloopt heb je de keuze. Je kan kiezen voor de gratis versie of kiezen om de premium versie blijven te gebruiken mits betaling.


Brengt Malwarebytes mij kosten in rekening na een gratis proefperiode?

Nee, er zijn geen kosten na de gratis proefperiode. Er is geen enkele verplichting tot aankoop.

Malwarebytes kan je hier downloaden: Malwarebytes

Stefan Van Nerum met hondje

Over de auteur: Stefan Van Nerum

Industrieel Ingenieur Telecommunicatie

Stefan Van Nerum is een Industrieel Ingenieur Telecommunicatie met een diverse achtergrond in de technologiewereld. Met ervaring als docent in het middelbaar onderwijs, werkzaam als C++ programmeur, en het runnen van een computerwinkel gedurende 13 jaar, heeft Stefan zijn expertise ontwikkeld in computerreparatie en technologische oplossingen. Zijn passie voor informatica strekt zich uit tot zijn vrije tijd, waarin hij blijft verkennen en innoveren in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

LinkedIn Profiel - Volg Stefan op LinkedIn voor meer inzichten en updates.

1 gedachte over “Malwarebytes totaalbescherming”

Plaats een reactie