Malwarebytes verlost je van alle vormen van malware

Malwarebytes is een zeer effectief programma tegen alle vormen van malware. Malware is software die schadelijk en ongewenst is op je PC. Het programma bestaat in 2 versies. Enerzijds heb je de gratis versie en anderzijds heb je de betaalde versie. De betaalde versie zorgt voor real-time bescherming, ondersteunt automatische scans en kan IP-adressen van gevaarlijke sites blokkeren. Met de gratis versie moet de scans zelf starten.

Malwarebytes
Malwarebytes verwijdert snel en effectief alle vormen van malware.

Wij zijn voorstanders van eenvoudige en effectieve programma’s en Malwarebytes is zo een programma. Het is zeer eenvoudig om het programma te installeren en het programma is razendsnel geïnstalleerd. De scans zijn zeer gemakkelijk te starten. De scans zelf zijn vrij snel. Zeker als je ze vergelijkt met scans van gelijkaardige programma’s.

De installatie van Malwarebytes is zoals reeds vermeld eenvoudig. Tijdens de installatie moet je de licentieovereenkomst accepteren. Daarna kan je eventueel kiezen waar je het programma wil installeren. Toestemmen dat er een icoontje op het bureaublad geplaatst wordt en klaar is de installatie.

Malwarebytes installatie
De installatie van Malwarebytes is eenvoudig en snel.

De gratis versie van Malwarebytes is gemakkelijk om te gebruiken. Als je het programma start merk je ook onmiddellijk hoe je het programma moet gebruiken. Controleer eerst of het programma up-to-date is. Als dat niet zo is kan je eenvoudig updaten door op “update nu” te klikken. Eenmaal het programma up-to-date is kan je de scan starten. Eenmaal de scan voltooid is kan je de gepaste acties kiezen. Je kan detecties “in quarantaine” plaatsen, negeren of uitsluiten. Via historie kan je eventueel de quarantaine achteraf leegmaken.

Malwarebytes kan je downloaden op de volgende locatie.

http://www.malwarebytes.org/

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.