MyPC Backup van JDI Backup Ltd

MyPC Backup van JDI Backup Ltd is het zoveelste programma dat ongevraagd mee geïnstalleerd wordt bij het installeren van freeware of shareware. Goed opletten is dus de boodschap wanneer je programma’s van internet download. Een programma zoals Unchecky kan je mogelijk helpen om dit te voorkomen.

MyPC Backup van JDI Backup Ltd
De meeste virusscanners detecteren malware in MyPC Backup. We raden aan van dit programma onmiddellijk te verwijderen.

Dit programma vraagt bij het opstarten van Windows of je een backup van je bestanden wenst te maken. Hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken. Doe dit vooral niet! De meeste virusscanner detecteren malware in dit programma!

Gelukkig kan je MyPC Backup gemakkelijk verwijderen. Ga hiervoor naar het configuratiescherm van Windows en open “programma’s en onderdelen”. In de lijst met geïnstalleerde software kan je MyPC Backup selecteren en daarna verwijderen. Omdat de meeste virusscanners malware in dit programma detecteren raden we aan van na het verwijderen je PC eens grondig te scannen met Malwarebytes.

Omdat dit programma vaak gebundeld zit met andere ongewenste software raden we aan van te controleren of er geen andere ongewenste software geïnstalleerd werd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.