Yolanda, Inderdaad, dat moet bij jouw een ander probleem zijn. Als …

Reactie op Outlook.com er is iets misgegaan http fout 500 by dcp.

Yolanda,

Inderdaad, dat moet bij jouw een ander probleem zijn. Als jij het probleem op verschillende PC’s hebt dan denk ik aan het volgende:
– Er was toevallig een tijdelijk probleem met de website outlook.com. Dan zou het nu opnieuw moeten lukken van in te loggen.
– Er is iets mis met jouw outlook account. Kan je aan een kennis eens vragen of hij wel kan inloggen op een van jouw PC’s om dit te checken?
– De router blokkeert op een of andere manier de toegang.

Ben eigenlijk wel benieuwd…

Recente reacties van dcp

Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.