Beste, Het is vooral de download snelheid die belangrijk is voor …

Reactie op Problemen met Youtube oplossen by dcp.

Beste,

Het is vooral de download snelheid die belangrijk is voor Youtube filmpjes. Als je minder dan 3 Mbps hebt kan je problemen hebben. Ik heb zojuist mijn eigen download snelheid eens gemeten en die is 8 Mbps. Ik kijk dagelijks Youtube filmpjes en dat gaat altijd super vlot.

Andere reacties van dcp

Problemen met Youtube oplossen
Toevallig geen AdBlock geïnstalleerd? Een adblocker kan soms ook voor problemen zorgen. Het rare met een een adblocker is dat er soms wel en soms niet problemen zijn. Het is niet consequent.


Recente reacties van dcp

De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Bij het opstarten wordt vaak aangegeven welke toets er ingedrukt moet worden om fabrieksherstel te starten. Bij Medion is dit vaak F3 of F12.


Een browser startpagina instellen of verwijderen
Beste,


Open “Programma’s en onderdelen” via het configuratiescherm en verwijder alle verdachte software. Als voor jouw niet duidelijk is wat verdacht is mag je mij altijd een screenshot van de ge├»nstalleerde software bezorgen. Dan kan ik je perfect vertellen als er ongewenste software aanwezig is.
Scan daarna de computer met Malwarebytes.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Hallo Eva,

Bekijk de volgende URL. Waarschijnlijk de oplossing.
http://www.asus.com/nl/support/FAQ/1006133/

Als de laptop ooit hersteld geweest is kan het natuurlijk ook zijn dat er geen recovery partitie meer is. Je kan dit controleren door te klikken op schijfbeheer in computerbeheer. Als er geen recovery partitie aanwezig is kan je fabrieksherstel natuurlijk niet starten van de niet bestaande recovery partitie.In dat geval kan je het fabrieksherstel enkel starten van recovery media die je aangemaakt hebt vlak na de aankoop van de laptop. Dit kan een USB stick of een aantal DVD’s zijn.

Als er geen recover partitie aanwezig is en je hebt geen recovery media. En je wenst Windows 8 toch opnieuw te installeren dan zit er niet anders op dan Windows 8 te installeren met de juiste installatieschijfjes. Meer hierover
Windows 8 installeren

Met vriendelijke groeten
dcp


Een politie virus verwijderen op een Windows 7 PC
Vaak kan men door correct te reageren voorkomen dat men besmet wordt. Ik zou veiligheidshalve ook nog eens scannen met Malwarebytes. Als de PC besmet is merk je dit onmiddellijk de volgende keer dat je Windows opnieuw start.


Allshare app streamt media van je PC naar je Samsung Smart TV
Met de rechterkant van de muis klikken op het wma bestand. Kies eigenschappen. Vervolgens kan je de bitrate (bitverwerkingssnelheid) terugvinden onder het tabblad details.