Regclean Pro van Systweak

Regclean Pro is een programma van Systweak voor het optimaliseren en opruimen van het register. Dit programma wordt vaak ongevraagd mee geïnstalleerd bij het installeren van freeware of shareware.

Het programma zelf is behoorlijk irritant. Na installatie begint het automatisch te scannen en zelfs op een pas geïnstalleerde Windows vindt het tal van problemen in het register die moeten opgelost worden. Bovendien geeft het dan ook nog eens de indruk dat het om ernstige fouten gaat. We zijn als gevolg zeer wantrouwig betreffende de scanresultaten van dit programma.

Regclean Pro van Systweak
Regclean Pro scanresultaten boezemen ons geen vertrouwen in. Bovendien is het programma irritant. We raden aan van het programma te verwijderen.

We zijn sowieso al geen grote voorstanders van registry cleaners en optimizers. Als je dan toch absoluut je register wenst te controleren op fouten dan raden we programma’s zoals Ccleaner aan.

Regclean Pro scant je computer telkenmale je Windows start. Dit is echt om je dood te ergeren. We raden dan ook aan van dit programma te verwijderen. Aangezien dit programma vaak geïnstalleerd wordt in combinatie van andere ongewenste software raden we aan van te controleren of er geen andere ongewenste software geïnstalleerd werd.

Stefan Van Nerum met hondje

Over de auteur: Stefan Van Nerum

Industrieel Ingenieur Telecommunicatie

Stefan Van Nerum is een Industrieel Ingenieur Telecommunicatie met een diverse achtergrond in de technologiewereld. Met ervaring als docent in het middelbaar onderwijs, werkzaam als C++ programmeur, en het runnen van een computerwinkel gedurende 13 jaar, heeft Stefan zijn expertise ontwikkeld in computerreparatie en technologische oplossingen. Zijn passie voor informatica strekt zich uit tot zijn vrije tijd, waarin hij blijft verkennen en innoveren in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

LinkedIn Profiel - Volg Stefan op LinkedIn voor meer inzichten en updates.

Plaats een reactie