Normaal moet F8 drukken ook werken met Windows 7 starter. …

Reactie op De service user profile service verhindert het aanmelden by dcp.

Normaal moet F8 drukken ook werken met Windows 7 starter. Probeer eens met een apart op USB aangesloten toetsenbord.

Andere reacties van dcp

De service user profile service verhindert het aanmelden
Kan je geen toetsenbord lenen van iemand. Ik wil je inderdaad geen onnodige kosten laten maken.


De service user profile service verhindert het aanmelden
Systeemherstelpunten verdwijnen niet zo maar. Controleer de harde schijf op fouten met de Ultimate Boot CD. Als er op de pc geen andere gebruikersaccount aanwezig is kan je zonder herstelpunten Windows onmogelijk herstellen. Het enige wat je dan nog kan is back-uppen en opnieuw installeren.


De service user profile service verhindert het aanmelden
Mogelijk wordt er na elke start een update geïnstalleerd die het systeem ontregeld. Door een systeemherstel uit te voeren maak je de installatie van die update steeds opnieuw ongedaan. Maar na elke normale start wordt de update opnieuw geïnstalleerd….

Test of dit het geval is als volgt:
– zorg dat Windows opnieuw opstart
– verwijder alle updates die klaar staan om geïnstalleerd te worden
lees http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_update/how-can-i-delete-pending-windows-update-downloads/e82ab027-8c22-4850-a488-8859d7840032
– herstart vervolgens


Lukt het herstarten nu wel? Dan kan je op zoek naar de update die jouw probleem veroorzaakt. Bij de volgende start laat je Windows naar updates zoeken. Tussen de gevonden updates zit dan de boosdoener….


Recente reacties van dcp

Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx


Telenet webmail tips en trucs
Je zal de verzonden mails manueel moeten verwijderen. Ik zie daar niet meteen een oplossing voor.