Gratis Microsoft Office online

Gebruik je nog een oude versie van Microsoft Office dan is Microsoft Office online zeker het overwegen waard. Je kan bijna alle bekende desktop apps gratis gebruiken. Word, Excel, PowerPoint en nog veel meer. Alle bestanden die je gebruikt worden opgeslagen in OneDrive en als je OneDrive gebruikt op je Windows PC worden alle bestanden automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in een map op jouw computer. Dus eigenlijk heb je automatisch een back-up wat echt wel handig is.

Microsoft office online apps

Microsoft Office online ondersteunt ook co-creatie. Voor diegene die niet bekend zijn met deze term. Co-creatie is samen werken aan een document of project. Met Microsoft Teams kan je zelfs vergaderingen plannen en de details van de co-creatie bespreken.

Microsoft Office online is natuurlijk ook te gebruiken op Android. De apps vind je terug in de Google Play Store.

Het enige wat je nodig hebt om Microsoft Online te gebruiken is een Microsoft account en een internetverbinding. Met OneDrive krijg je gratis 5 GB cloud ruimte voor het opslagen van bestanden en dat is best veel. Bovendien kan je altijd ruimte vrij maken door oude bestanden naar de lokale schijf te kopiëren. Je kan altijd de vrije ruimte controleren via

Opslag beheren

Via bovenstaande link kan je controleren hoeveel vrije ruimte je nog hebt.

SkyDrive

Microsoft OneDrive en SkyDrive verwijzen beide naar de gratis opslagruimte die Microsoft aanbiedt. Het is dezelfde cloudopslagservice. Het is alleen een andere naam. Aanvankelijk noemde de gratis opslagruimte van Microsoft SkyDrive maar door een rechtszaak moest Microsoft de naam wijzigen en werd OneDrive uiteindelijk de nieuwe naam.

Nieuwsgierig naar meer? We hebben nog een artikels die u mogelijk interessant vindt!

Neem een kijkje op de frontpagina....

Door hier onderaan te reageren op het artikel steunt u ons.

Dank u wel

Plaats een reactie