Als het een desktop is zet je de computer uit …

Reactie op Sluimerstand en slaapstand van Windows 10 by dcp.

Als het een desktop is zet je de computer uit en haal je de stroomkabel enkele minuten van de computer. Als de computer een laptop is zet je de laptop uit en haal je de batterij er een paar minuten uit. Als dit niet mogelijk is hou je de aanknop van de computer ingedrukt als hij aanstaat totdat hij uitvalt.

Andere reacties van dcp

Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Klik op geavanceerde energie instellingen weergeven en controleer de rest van de instellingen.


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Misschien is het volgende programma een oplossing. Let wel op…zelf niet getest! Let ook op dat je tijdens het downloaden of installeren geen rommel mee ge├»nstalleerd krijgt!
http://www.softpedia.com/get/Others/Miscellaneous/Caffeine.shtml


Sluimerstand en slaapstand van Windows 10
Hou de aanknop van de laptop enkele seconden ingedrukt.


Recente reacties van dcp

Help mijn laptop start niet op
Weet niet welke versie van Windows je gebruikt maar ik zou een systeemherstel uitvoeren.Een harde schijf herstellen
Ik vermoed dat je de “actuator” bedoelt. Deze zorgt in moderne harde schijven voor de beweging van de arm. In rust zal de arm steeds naar deze rust positie weerkeren.


De fabrieksinstellingen van een Windows 8 laptop
Verwijder de lader. Haal de batterij 5 minuten uit de laptop en plaats deze daarna opnieuw in de laptop. (indien mogelijk) Als je probeert de laptop op te starten wacht dan voldoende lang. Soms kan het scherm lang zwart blijven omdat er op de achtergrond updates geïnstalleerd worden.


Het USB-apparaat wordt niet herkend
Als zowel je toetsenbord en muis via USB aangesloten zijn kan je de PC niet herstarten op die manier. Best is van in energiebeheer de startknop van de computer zodanig in te stellen dat deze kan gebruikt worden om de computer op een “propere” manier af te sluiten. Je kan dan na het verwijderen van all USB hoofdhubs de knop gebruiken om de PC “proper” af te sluiten en vervolgens weer op te starten. Windows zal de USB hoofdhubs automatisch opnieuw installeren na herstarten.


Telenet webmail tips en trucs
Waarschijnlijk staat het e-mailadres, het domein of het IP-adres van de afzender gemarkeerd als spam. Dit is niet bij jouw maar op de servers die de e-mails verwerken. In principe kan je dit dan zelf niet oplossen. Het is dan aan de afzender om dit op te lossen. Als die email afkomstig is van een specifiek domein of IP-adres kan je dit bijvoorbeeld checken op een website zoals:
https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx