Spelletje: ken je aansluitingen

Welke aansluiting gebruik ik voor?
Welke aansluiting gebruik ik voor?

Doel van het spel

Sommigen vinden het misschien eenvoudig, maar voor anderen kan het lastig zijn. Dit spel biedt een plezierige manier om vertrouwd te raken met de aansluitingen van een computer.

Instructies

Sleep de woorden aan de rechterkant naar de tekst aan de linkerkant. Klik op “Controleren” nadat je alle woorden naar de juiste plaats hebt gesleept. Je ziet dan direct hoeveel woorden je correct hebt geplaatst. Een belangrijke tip: je kunt je keuze altijd heroverwegen en een woord opnieuw oppakken om het naar een andere locatie te slepen. Je kunt zo vaak spelen als je wilt en je kunt zelfs de oplossing laten zien als je dat wilt. Als je alle woorden op de juiste locatie kunt slepen, ben je geslaagd voor de test.

Stefan Van Nerum met hondje

Over de auteur: Stefan Van Nerum

Industrieel Ingenieur Telecommunicatie

Stefan Van Nerum is een Industrieel Ingenieur Telecommunicatie met een diverse achtergrond in de technologiewereld. Met ervaring als docent in het middelbaar onderwijs, werkzaam als C++ programmeur, en het runnen van een computerwinkel gedurende 13 jaar, heeft Stefan zijn expertise ontwikkeld in computerreparatie en technologische oplossingen. Zijn passie voor informatica strekt zich uit tot zijn vrije tijd, waarin hij blijft verkennen en innoveren in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

LinkedIn Profiel - Volg Stefan op LinkedIn voor meer inzichten en updates.

Plaats een reactie