Ik overweeg Windows Live Mail te vervangen door Telenet Webmail. …

Reactie op Telenet webmail tips en trucs by Van Hoeymissen L..

Ik overweeg Windows Live Mail te vervangen door Telenet Webmail. Er zijn enkele zaken die mij nog tegenhouden:
Als secretaris van een vereniging dien ik regelmatig mails te verzenden naar de leden. Nu deel ik die in 2 groepen (kwestie van volume) en vertrek vanuit het totaal contactenbestand om deze groepen samen te stellen. Ik kan in Webmail wel groepen samenstellen en vertrek eveneens uit het globaal adressenbestand, maar daarmee verdwijnen ze uit dan bestand. Kan dit opgelost worden?
Windows live mail groepeert de e-mails per onderwerp en per datum. Dat is bijzonder handig. Als leden nu een “Re” doen dan komt dit onmiddellijk onder hetzelfde antwoord binnen zodat men een perfect overzicht heeft van de binnenkomende reacties. Webmail sorteert per datum (of mogelijk andere selectie) maar niet per onderwerp EN per datum. Hoe oplossen?

Andere reacties van Van Hoeymissen L.

Telenet webmail tips en trucs
Ik sleepte een e-mailadres uit het adresboek naar een nieuw aangemaakte adresboek. Maar dat blijkt dus niet de goede weg te zijn. Inderdaad als men een “nieuwe contactgroep” aanmaakt en daar de e-mailadressen aan toevoegt dat blijven ze wel in het adresboek staan.

Regels maken om onderwerpen te sorteren lijkt mij toch wel zeer moeilijk. Het zou logischer zijn als Telenet zelf de mogelijkheid creƫert om te selecteren op datum en vervolgens op onderwerp zoals Windows Live mail automatisch doet. Ook Google groepeert ze per onderwerp.