Windows 10 upgrade problemen oplossen

Het upgraden van Windows 7 of Windows 8 naar Windows 10 verloopt helaas niet bij iedereen vlekkeloos. In dit artikel hebben we het over de problemen tijdens en na het upgraden naar Windows 10.

Het upgraden naar Windows 10 lukt niet

Er zijn verschillende redenen waarom het upgraden naar Windows 10 niet bij iedereen een succes is. Sommige Windows gebruikers proberen hun verwaarloosde besturingssysteem vol met virussen en malware te upgraden naar Windows 10. Dit is sowieso af te raden. Controleer het systeem eerst op virussen en malware. Een programma dat we kunnen aanraden is Malwarebytes.

Controleer ook of jouw PC wel compatibel is met de Windows 10 upgrade. Dit doe je als volgt. Klik in het venster die Windows 10 aanbiedt op de 3 horizontale streepjes links bovenaan. In het menu dat daarna opent kies je “controleer uw PC”. De test zelf duurt niet lang en geeft daarna aan of er mogelijke problemen zijn.

Windows 10 compatibiliteit controleren
Controleer of jouw PC wel compatibel is met Windows 10.

Controleer ook dat de PC wel voldoende vrije ruimte heeft. Als dat niet zo is kan de upgrade mislukken met alle gevolgen vandien. Als je in Windows 8.(1) software geïnstalleerd had om opnieuw een startmenu te hebben verwijder je dit best. Sommige gebruikers melden dat het startmenu niet werkt na de upgrade naar Windows 10. We hebben een sterk vermoeden dat aanwezige “startmenu software” tijdens het upgaden mogelijk de oorzaak kan zijn.

De upgrade naar Windows 10 krijg je normaal automatisch aangeboden. Als dat niet zo is kan je de upgrade op elke moment starten door naar de volgende url te gaan.
https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10

Problemen na de upgrade naar Windows 10

Zoals bij alle upgrades zijn er ook bij upgraden naar Windows 10 mogelijk problemen na de upgrade. We sommen de meest vorkomende problemen na de upgrade op.

Een apparaat zoals het geluid of de netwerkaansluiting werkt niet meer!

Geen paniek! Open apparaatbeheer van Windows 10. Je vindt apparaatbeheer in het menu dat verschijnt als je met de rechterkant van de muis op het Windows 10 logo onderaan links klikt. Onbekende apparaten zijn apparaten die Windows 10 niet herkent. Apparaten die een probleem hebben herken je aan de gele driehoek op het apparaat. Voor beide zal je geschikte drivers moeten zoeken. De volgende artikels kunnen je hier mee helpen:
https://decomputer.be/stuurprogrammas/
https://decomputer.be/windows-drivers-installeren-en-updaten/

apparaatbeheer Windows 10
Controleer na de upgrade apparaatbeheer. Voor onbekende apparaten en apparaten met een gele driehoek zal je drivers moeten zoeken. Afbeelding toont het apparaatbeheer van een PC zonder problemen.

Op sommige PC’s staat het standaard afspeelapparaat voor het geluid niet correct meer ingesteld na de upgrade naar Windows 10. Via het icoontje geluid in het configuratiescherm kan je dit gemakkelijk controleren.

Het scherm ziet er niet uit en het beeld schokt

Soms gebruikt Windows 10 na de upgrade de “Microsoft Basic Display Driver”. Deze driver gebruikt de videokaart niet optimaal. Vandaar de slecht prestaties en vaak ondermaatse beeldscherm resolutie. Zoek de meest recente drivers voor jouw videokaart en installeer deze drivers. ATI en Nvidia hebben beide op hun site een programma dat de meest recente en geschikte driver zoekt.

Een programma werkt niet meer na de upgrade naar Windows 10

Controleer in dat geval of er geen nieuwere versie van dit programma beschikbaar is.

Nog een laatste tip. Sommige problemen zijn gekend bij Microsoft. Deze problemen worden soms opgelost met behulp van updates. Controleer dus na de upgrade naar Windows 10 of er updates voor Windows 10 beschikbaar zijn en installeer deze updates.

Stefan Van Nerum met hondje

Over de auteur: Stefan Van Nerum

Industrieel Ingenieur Telecommunicatie

Stefan Van Nerum is een Industrieel Ingenieur Telecommunicatie met een diverse achtergrond in de technologiewereld. Met ervaring als docent in het middelbaar onderwijs, werkzaam als C++ programmeur, en het runnen van een computerwinkel gedurende 13 jaar, heeft Stefan zijn expertise ontwikkeld in computerreparatie en technologische oplossingen. Zijn passie voor informatica strekt zich uit tot zijn vrije tijd, waarin hij blijft verkennen en innoveren in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

LinkedIn Profiel - Volg Stefan op LinkedIn voor meer inzichten en updates.

74 gedachten over “Windows 10 upgrade problemen oplossen”

 1. Ik heb de upgrade naar Windows 10 uitgevoerd maar nu kan ik niet meer inloggen. Ik krijg steeds de melding dat mijn wachtwoord verkeerd zou zijn. Maar ik heb mijn wachtwoord nog nooit gewijzigd. Waarom kan ik niet meer inloggen? Help a.u.b.

  Beantwoorden
  • Let op! Na de upgrade naar Windows 10 staat het toetsenbord soms verkeerd ingesteld. Zo kan het zijn dat het toetsenbord op QWERTY komt te staan i.p.v AZERTY. Onderaan rechts kan je de toetsenbordindeling aanpassen.

   In het vak waar je je wachtwoord ingeeft staat helemaal rechts een oogje getekend. Klik hierop om te controleren dat het ingeven wachtwoord wel degelijk je wachtwoord is.

   Beantwoorden
  • Gebruik je een Microsoft account (=Microsoft e-mail adres) of een lokaal account om in te loggen?

   Als je een Microsoft account gebruikt. Kan je op een andere PC nog steeds inloggen voor lezen van je e-mail of niet? Indien niet moet je op die andere PC op “wachtwoord vergeten” klikken en een nieuw wachtwoord aanmaken. Daarna kan je met dit nieuwe wachtwoord inloggen op je Windows 10 PC op voorwaarde dat deze met internet verbonden is.

   Als je een lokaal account gebruikt en je zeker bent dat het wachtwoord juist is zit je met een serieus probleem. Bij een Windows 7 PC gebruik ik zelf dan altijd de Ultimate Boot CD om het wachtwoord te verwijderen maar ik heb nog niet de kans gehad om dit te testen op een Windows 10 PC.

   Beantwoorden
    • Controleer of het toetsenbord juist staat bij het ingeven van het wachtwoord. Indien ja en je gebruikt een Microsoft account…..wachtwoord recupereren op een andere PC en daarna inloggen op de PC waar je het wachtwoord vergeten met de netwerkkabel aangesloten.

     Beantwoorden
 2. Ik heb mijn Acer laptop met Windows 8.1 geupgrade naar Windows 10 maar nu heb ik het volgende probleem. Als ik mijn lader aansluit wordt het beeld zwart en zie ik niets meer. Als ik de lader opnieuw verwijder komt het beeld terug. Ik kan dus momenteel enkel met de laptop werken zonder dat de lader aangesloten is. Dit is wel heel vervelend. Heeft er iemand een oplossing?

  Beantwoorden
  • Dit lijkt ernstig maar is het helemaal niet. Als het scherm zwart wordt wanneer je de lader aansluit regel je gewoon de helderheid van het scherm met het toetsenbord. Op een laptop kan je dit door de Fn toets ingedrukt te houden terwijl je op de pijltjes links en rechts duwt. Dit klinkt misschien dom maar het werkt echt hoor! Ik heb momenteel al 2 naar Windows 10 geupgrade laptops gezien die dit probleem hadden en in beide gevallen was het gewoon de helderheid regelen met het toetsenbord. Je kan dit natuurlijk ook gewoon afregelen via energiebeheer.

   Beantwoorden
 3. Beste,
  Sinds update naar Windows 10 kan ik op YouTube geen filmpjes meer bekijken maar via Google Chrome lukt het wel. Krijg ik in Windows Live Mail een mail met een filmpje dat je moet openen met “film en tv” lukt het ook niet.

  Beantwoorden
  • Klik met de rechterkant van de muis op het Windows logo onderaan links en open apparaatbeheer. Controleer onder beeldschermadapters of de grafische kaart nog correct geïnstalleerd is. Als er “Microsoft Basic display adapter” staat moet je een betere driver zoeken.

   Trucje dat soms het probleem oplost. Ga naar het configuratiescherm van Windows. Klik op “internetopties”. Ga naar het tabblad geavanceerd. Vink “softwarerendering gebruiken in plaats van GPU-rendering” aan. Klik onderaan op toepassen.

   Voor je probleem in Windows Live Mail zou ik gewoon VLC player installeren. Daarna de video bijlagen gewoon afspelen met VLC player.

   Beantwoorden
 4. 3 dagen geleden Windows 10 gedownload en geïnstalleerd. Sindsdien valt de netwerkverbinding tijdens het surfen vaak uit, zo na 2 à 10 minuten video kijken bv.
  Kan het wel herstellen via Netwerk – problemen oplossen – internetverbindingen, maar het gebeurt telkens opnieuw. Enig idee waar het aan zou kunnen liggen? Verder zijn er ook enkele websites die niet of slecht functioneren met Edge. Is dat normaal?

  Beantwoorden
  • Het slecht functioneren van sommige websites in Edge zijn waarschijnlijk het gevolg van de slechte internetverbinding die voortdurend wegvalt. Het probleem wordt bijna zeker veroorzaakt door de driver van de netwerkadapter. Zoek en installeer andere drivers.

   Beantwoorden
   • Bedankt voor de tip! Nieuwe driver geïnstalleerd. De internetverbinding lijkt nu in orde, valt niet meer weg. Sommige websites blijven echter wel niet werken onder Edge, dan gebruiken we maar Firefox…

    Beantwoorden
 5. Sinds de update naar Windows 10 blokkeert mijn computer regelmatig nadat het in standby is gegaan waardoor ik enkel nog een short cut kan doen. Ook een keer toen ik hem wou afsluiten maar wat hij dus niet meer deed. Iemand enig idee?

  Beantwoorden
  • Dit komt wel vaker voor. Meestal is het omdat de hardware niet 100% compatibel is met het besturingssysteem of omdat de drivers niet up to date zijn. Als u het probleem nog steeds heeft nadat alle drivers ge-update zijn raden we aan van de slaapstand gewoon uit te schakelen via energiebeheer.

   Beantwoorden
 6. Ik heb de upgrade naar Windows 10 uitgevoerd maar nu kan ik niet meer inloggen. Ik krijg steeds de melding dat mijn wachtwoord verkeerd zou zijn. Nu heb ik mijn wachtwoord veranderd en kan ik nog steeds niet inloggen op de laptop. Als ik op een andere computer/laptop ga werkt het wel. Kunnen jullie me helpen?

  Beantwoorden
 7. Beste,

  Sinds de update naar W10 gaat mijn msn.com mail niet meer open. Foutcode 3204, was al terug gegaan naar 8 maar dan werkt de helft niet meer wat een gesukkel zeg! Iemand een oplossing?

  Mvg
  Rohnny

  Beantwoorden
 8. Vandaag Windows 10 geïnstalleerd, en al meteen spijt van!!
  Heb nieuwe HP laptop sinds 2 maandjes en express tot nu gewacht voor de 10 te installeren tot de DJ software deze zou ondersteunen.Vandaag was die dag … dus met onzekere gevoelens dan toch geprobeerd en zoals verwacht dik tegengevallen, jammer!!!

  Ik kan bv niet afsluiten, ik kan niets aanklikken, of ik moet mijn muispad hardhandig attaqueren voor iets geselecteerd te krijgen, ook selectiemenu’s krijg ik niet geselecteerd, dit en nog andere dingen die ik niet meer kan via mijn muispad, zeeeeer frustrerend!

  Kan ik nu nog teruggaan naar mijn Windows 8.1, die wel perfect werkte, of niet????

  Beantwoorden
  • Verbaast mij eigenlijk niet. Helaas propt HP zoals vele fabrikanten zijn laptops vol met allerlei extra software. Als je al die extra software verwijderd zou hebben alvorens te upgraden was er waarschijnlijk niets aan de hand. De upgrade kan je ongedaan maken zolang bij het opruimen van de harde schijf de vorige Windows installatie niet verwijderd is.

   Beantwoorden
 9. Ik heb problemen mijn Windows upgrade is gedaan maar als ik login dan kom mijn desktop niet. Ik kan enkel in task manager. Wie heeft dit nog gehad. Waarom zie ik geen desktop?

  Beantwoorden
  • Probeer het volgende. Klik in taakbeheer bovenaan op bestand en kies “nieuwe taak uitvoeren”. Vul in: explorer en klik vervolgens op OK.

   Werkt dit niet dan ga je je systeem moeten herstellen. Hou hiervoor de shift toets ingedrukt terwijl je de PC herstart i.p.v in te loggen. Na het herstarten verschijnt een menu waarmee je de PC op verschillende manieren kan herstellen.

   Meer info: lees http://decomputer.be/systeemherstel-windows-8-starten/
   In Windows 10 krijg je dezelfde menu’s na herstarten terwijl je de shift toets ingedrukt houdt.

   Beantwoorden
 10. Hallo, ik heb vandaag de upgrade naar Windows 10 gedaan, wat ik mij nu enorm beklaag. Ik heb veel Word documenten en nu krijg ik er geen enkel meer geopend. Dit is een ramp want moet werken aan stage verslagen.
  Kan iemand mij helpen??

  Beantwoorden
 11. Hoy,

  Een Acer laptop – Windows 10 – Kunnen geen paswoord meer invoeren want het toetsenbord werkt niet meer. Heb geprobeerd met het toetsenbord op het scherm en ben zo ingelogd maar het toetsenbord van de laptop werkt nog steeds niet. PS de muis op het toetsenbord werkt wel nog. Heb ik het toetsenbord geblokkeerd?

  Beantwoorden
  • Beste,

   Heb ik zelf nog nooit meegemaakt. Het toetsenbord op een laptop kan eigenlijk (bij mijn weten) alleen uitgeschakeld worden via apparaatbeheer. Controleer dus voor de zekerheid of er geen apparaat in fout staat in apparaatbeheer. Verwijder eventueel het apparaat en laat Windows het apparaat vervolgens zelf opnieuw detecteren.

   Beantwoorden
 12. Kan er iemand met het volgende helpen: Windows 10 staat al een tijdje geïnstalleerd en deze voormiddag ‘plots’ vindt de PC het toetsenbord (microsoft) niet meer tijdens het werk. Er wordt een ander toetsenbord (HP) op de pc gekoppeld en ook dat vindt ie niet. Echter bij het heropstarten van de PC moet er een wachtwoord ingetypt worden, en dat lukt wel.

  Beantwoorden
 13. Sinds een dag kan ik niet meer inloggen met mijn gebruikersnaam, dat verhindert de serviceprofsvc. Heb al in veilige modus geprobeerd om via REGEDIT wat dingen te veranderen maar dat werkte allemaal niet. Daarnaast als ik in de veilige modus zit en ik klik op start/vergrootglas dan gebeurt er niks. Ook kreeg ik de melding ms-get-started error. Enig suggesties wat ik verder kan proberen?

  Beantwoorden
  • Aangezien u reeds wijzigingen heeft aangebracht in het register raad ik u aan van met behulp van systeemherstel de PC terug te zetten naar een punt in het verleden.

   Beantwoorden
 14. Goedenavond,

  Onlangs heb ik mijn computer geüpgraded naar Windows 10. Eerst was ik al mijn bestanden en foto’s kwijt, maar na wat opzoekwerk op internet vond ik ze terug in de map Gebruikers/Mijnnaam. Omdat ik het vervelend vond om telkens mijn bestanden zo te moeten zoeken, besloot ik ze over te zetten naar de nieuwe mapjes ‘Afbeeldingen’ en ‘Mijn documenten’. Een paar dagen later startte ik de computer opnieuw op en zag ik plots mijn oude desktop terug, maar met lege mapjes. (Natuurlijk waren ze leeg, want ik had alle bestanden overgezet!) Maar nu weet ik niet waar ik ze moet zoeken. Kan iemand me helpen?!

  Alvast bedankt!

  Beantwoorden
  • Jouw PC heeft duidelijk om een of andere reden systeemherstel uitgevoerd en zich teruggezet naar zijn vorige toestand. Spijtig dat u al bestanden niet geback-upt hebt naar een USB stick of externe harde schijf. Ik zou opnieuw zoeken op de harde schijf. Het zou kunnen dat de bestanden in een map users/mijnnaam staan ipv gebruikers/mijnaam. Kijk ook eens of er geen map oldWindows op de harde schijf staat.

   Als je de naam van een van de bestanden nog herinnerd kan je Windows natuurlijk ook laten zoeken naar dat bestand en zodanig de locatie van alle bestanden terugvinden.

   Beantwoorden
  • Waarschijnlijk heeft u een aantal dagen geleden een venster gezien waarin de update aangekondigd werd. Als u dat venster gewoon gesloten heeft dan heeft u inderdaad prijs! Wacht voldoende lang alvorens de PC te onderbreken. Als Windows 10 erop staat kan u nog altijd teruggaan naar het vorig besturingssysteem.

   Beantwoorden
 15. Beste

  Gisteren heb ik de update gedaan naar windows 10. Nu krijg in na het aanmelden een zwart scherm met witte pijl (die ik kan verplaatsen) mijn laptop nog maar net terug na het vernieuwen van de harde schijf.
  Ctrl+alt+delete ingedrukt en nu krijg ik een blauw scherm met de melding ‘Beveiligingsopties herstellen’. Dan traag naar zwart scherm met witte pijl.
  Weet u soms waar het probleem ligt en wat ik eraan kan doen?

  Mvg

  Beantwoorden
  • Waarschijnlijk stond er op jouw PC software geïnstalleerd die niet geschikt is voor Windows 10. Een virusscanner misschien? Als Windows verschillende keren faalt om op te starten zal deze uiteindelijk herstelopties aanbieden. Hier kan je eventueel de upgrade naar 10 ongedaan maken.

   Beantwoorden
 16. Hallo, na updaten van Windows 7 naar Windows 10 krijg ik bij het afsluiten en het herstarten een rood scherm. Eerst ook problemen gehad dat alle mapjes leeg waren en kon ik ook niet in programma gaan en andere problemen. Deze heb ik zelf al opgelost omdat ik technisch ben aangelegd en veel weet van computers enz maar het rood scherm krijg ik niet opgelost!!?? Voor de rest werkt de computer goed.
  Graag een oplossing voor dit probleem en nee het is niet de videokaart.
  Alvast bedankt
  Corneel

  Beantwoorden
  • Nee, ik geloof inderdaad niet dat de videokaart de oorzaak is maar als ik jouw was zou ik wel eens andere drivers voor de videokaart proberen. Gebruik eerst de basic display drivers van Windows 10. Als het rode scherm dan weg is mag je op zoek naar betere drivers.

   Beantwoorden
  • Als je bestaande login een Microsoft account is (hotmail of outlook e-mail adres) dan kan je gewoon op een andere pc naar outlook.com gaan en wachtwoord vergeten aanvinken. Eenmaal je je wachtwoord gerecupereerd hebt probeer je dit nieuwe wachtwoord op je laptop. Let wel op de laptop MOET verbonden zijn met internet om het gerecupereerde wachtwoord te laten werken.

   Beantwoorden
 17. Na de installatie van Windows 10 werkt de scroll niet meer van de touchpad, het programma werkt correct bij nazicht. Configuratiescherm ,muis, geen problemen misschien is er ergens een scroll lock die ik over het hoofd zie, ik vind er geen. Het is een Packard Bell Easynote LE. Alvast bedankt

  Beantwoorden
  • Het scrollen werkt enkel als u de juiste stuurprogramma’s installeert. De drivers die Windows 10 standaard gebruikt ondersteunen het scrollen niet. Dus als het het scrollen opnieuw wenst te gebruiken moet u op zoek naar drivers.

   Beantwoorden
 18. Na de upgrade van XP naar Windows 10, blijkt de ‘p’ van mijn toetsenbord niet meer te werken. Ook niet als ik het visueel toetsenbord inschakel of een extern toetsenbord. Doordat mijn wachtwoord een p bevat, kan ik niet eens inloggen! Mijn pc werkt ook extreem traag. Weet u hoe ik dit kan oplossen?

  Beantwoorden
  • Upgrade van XP naar Windows 10? U bedoelt waarschijnlijk een schone installatie van Windows 10. Enkel de “p” die niet werkt op het visueel toetsenbord?? Dit heb ik zelf nog nooit meegemaakt..

   Beantwoorden
 19. Na upgrade van Windows 7 naar Windows 10 werkt mijn wachtwoord niet meer bij mijn login en geraak ik dus niet meer naar de startpagina….? Deze was niet gekoppeld aan mijn Outlook adres.

  Beantwoorden
  • Mogelijk staat het toetsenbord niet correct meer ingesteld (azerty/qwerty). Houd daar rekening mee.
   Als Windows nu opstart met een outlook/hotmail email adres. Zorg dan dat de PC verbonden is met internet alvorens je het wachtwoord van dit outlook/hotmail adres ingeeft.

   Beantwoorden
 20. Na de update naar Windows 10 kregen wij een blauw scherm met witte letters met titel “Herstel”! “Uw computer moet worden hersteld” Foutcode: 0xc0000359 Alle opties bieden geen oplossing en je komt altijd terug op dit scherm… Help! 🙁

  Beantwoorden
 21. Kan er mij iemand zeggen hoe ik terug mijn mails kan lezen? Wij zijn overgeschakeld van Windows 8.1 naar Windows 10 en hij kan ze niet synchroniseren?

  Beantwoorden
  • Beste,

   Veel te weinig informatie…. welke email programma gebruikte u? Gaat het hier over een Telenet email adres, een gmail of hotmail adres.

   Beantwoorden
 22. Ik heb eergisteren mijn Windows 8 geüpgraded naar Windows 10 … echter ik kan mijn mails niet meer terugvinden. belangrijke mails van mijn Hotmail die ik had opgeslagen in een aparte map ook niet. Wie zou mijn kunnen helpen? Hoe kan ik die terughalen. Alvast bedankt.

  Beantwoorden
 23. Na een grote update van Windows 10 j.l. , werkt mijn toetsenbord van mijn laptop zeer traag. Ik moet heel langzaam tikken 5 a 6 sec per letter. Ook doet mijn touchpad het niet meer.

  Beantwoorden
 24. Vreemde storing tijdens afspelen van muziek. Pc blijft even hangen, maakt dan ook een geluidsbrom (krakende storingsgeluiden) beeld blijft ook heel even hangen en/of maakt een sprongetje. De ene keer frequenter dan de andere. Kan dit te maken hebben met een update van Windows 10? Werk al even met Windows 10 (enkele maanden) en tot hier toe geen probleem met het geluid.

  Beantwoorden
  • De laatste keer dat ik een gelijkaardig probleem had heb ik dit kunnen oplossen door de PC op te kuisen. Ik raad u aan van de PC te scannen met Malwarebytes.

   Beantwoorden
 25. Na een update van Windows 10 start mijn laptop op met een ander profiel. In de warnings die rechtsonder verschijnen staat dat het een tijdelijk profiel is. Na verschillende keren heropstarten blijft het probleem bestaan. Klavier is gewijzigd naar Qwerty maar kan het op geen enkele manier meer terugplaatsen, niet recht onderaan, niet met de combinatie alt en Shift. Ook is Edge nu ingesteld als browser. Heb proberen Windows te updaten, geeft geen verschil. Wou een herstelpunt gebruiken maar dat lukt ook niet meer.
  Alvast bedankt voor de hulp!

  Beantwoorden
 26. Vanmorgen is er een upgrade automatisch gestart van Windows 10. Na de upgrade kan ik niet meer inloggen. Ik heb rekening gehouden met qwerty/azerty. Ik kan er echt niet meer in. Ik heb al jaren mijn eigen paswoord. Kan je mij helpen? Wie krijgt mijn laptop los. Ik moe echt verder kunnen werken…

  Beantwoorden
 27. Na een spontane update van Windows 10, dat ik al een tijdje gebruik, zowel met de Edge als gewone Internet Explorer. Helaas vandaag, net na het binnenkrijgen van een update werd Telenet een ‘onveilige site’…Kan dit iets te maken hebben met het SSL-fenomeen? Hoe op te lossen met internet opties? Ik kan wel mijn emails lezen op mijn Windows phone…

  Beantwoorden
  • Herstart de Telenet installatie en controleer of er nog updates zijn voor Windows 10. Installeer deze en herstart daarna de PC. Het probleem is dan normaal opgelost.

   Beantwoorden
   • Telenet hoeft deze protocollen niet aan te passen. Microsoft moet de huidige protocollen installeren bij hun updates. Wanneer Telenet met een nieuw protocol komt moeten zij deze aanpassen aan Win 10. Win 10 is fiasco (crap, long live opensource (Linux)).

    Beantwoorden
 28. Mijn app live TV van Windows 10 wil niet meer starten . Ik heb het al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en het wil niet meer starten. Wat kan het probleem zijn? De andere apps werken perfect.

  Beantwoorden
 29. Beste,
  Mijn mini laptop laat het HP logo zien en verder gebeurt er niks meer welke toets ik ook gebruik, dit is gebeurd na upgrade van Windows 10, hij was bezig met installeren nu kom ik niet verder meer dan dit scherm, wat kan ik nog doen dat mijn mini laptop van HP nog begint?

  Beantwoorden
 30. Beste,
  Mijn HP envy 23 draait al een tijdje op windows 10. Mijn probleem is dat mijn programma niet open blijven en dat ik mijn foto’s niet kan openen.
  Ik moet vaak scannen voor mijn werk, maar de HP scan en capture sluit vanzelf wanneer ik deze wil opendoen. Ik heb al een update gedaan van deze app maat geen verandering. Dit is niet de enige app vb. de Store app, en andere in mijn Start. Zelfs mijn “Start” kan ik vaak niet openen. Dan herstart ik mijn pc tot het wel open gaat.
  Bij de foto’s of PDF krijg ik de boodschap “kan RPC niet uitvoeren”…
  Kunt u mij helpen aub?

  Dank u!

  Beantwoorden

Plaats een reactie