Windows 7 updates downloaden

Een oude computer kan soms nog handig zijn. Misschien niet voor te surfen of online te gebruiken, maar voor het draaien van een specifiek programma. Vaak heeft men op zolder nog een computer van vroeger liggen met daarop een Windows 7 geïnstalleerd. Als je zo een oude gebruikte computer weer op volle snelheid wenst te gebruiken is het meestal interessant om deze is helemaal te wissen en opnieuw te installeren.

De ondersteuning van Windows 7 is echter stopgezet en updaten is niet meer mogelijk. Zonder de Windows 7 updates werken sommige programma’s echter niet. Zo is Microsoft .NET Framework bijvoorbeeld essentieel. Zonder Microsoft .NET Framework zullen de meeste programma’s niet werken.

Als je Windows 7 toch nog wenst te updaten kan je dit echter nog steeds in beperkte mate met 360 Total Security. Bij een recent project waar ik op punt stond van alle hoop op te geven bleek dit programma de oplossing te zijn. Het onderdeel “Patch Up” was de oplossing en na een aantal uren updaten was de computer weer perfect bruikbaar. Het “patchen” had ook de problemen met Microsoft .NET Framework opgelost.

We schreven al eerder over 360 Total Security.

De beste gratis virusscanner 360 Total Security – Decomputer.be

Het programma is een totaal oplossing en de mogelijkheden zijn in de loop van de jaren nog verder uitgebreid.

Windows 7 updates installeren
Windows 7 updates met 360 Total Security patch up

Het onderdeel “Patch Up” is ideaal voor het installeren van Windows updates.

Stefan Van Nerum met hondje

Over de auteur: Stefan Van Nerum

Industrieel Ingenieur Telecommunicatie

Stefan Van Nerum is een Industrieel Ingenieur Telecommunicatie met een diverse achtergrond in de technologiewereld. Met ervaring als docent in het middelbaar onderwijs, werkzaam als C++ programmeur, en het runnen van een computerwinkel gedurende 13 jaar, heeft Stefan zijn expertise ontwikkeld in computerreparatie en technologische oplossingen. Zijn passie voor informatica strekt zich uit tot zijn vrije tijd, waarin hij blijft verkennen en innoveren in de voortdurend veranderende wereld van technologie.

LinkedIn Profiel - Volg Stefan op LinkedIn voor meer inzichten en updates.

Plaats een reactie